Gıda işleme tesislerinde önemli bir role sahip olan önleyici kontrol uzmanları, gıda güvenlik planlarının yapılması ve yönetilmesi, önleyici kontrollerin denetlenmesi ve konuyla ilgili daha birçok fonksiyon açısından vazgeçilmez öneme sahiptirler. FDA onaylı standartlaştırılmış bir müfredat ile verilen bu semineri başarıyla tamamlayın ve önleyici kontrol uzmanı unvanına sahip olun.
SGS’nin PCQI seminerini neden tercih etmelisiniz?
Size sunduğumuz seminer ile:
- Bir önleyici kontrol uzmanı olmaya hak kazanın
- Association of Food and Drug Officials (AFDO) tarafından verilen resmi FSPCA PCQI belgesinin sahibi olun
- FSPCA tarafından geliştirilmiş ve FDA onaylı standart müfredatın uygulandığı seminer programına katılın
Seminerde ele alınacak başlıklar:
- Gıda yönetmeliğine genel bakış
- Gıda güvenliği planına genel bakış
- İyi İmalat Uygulamaları (GMP’ler) ve diğer PRP’ler
- Biyolojik gıda güvenliği tehlikeleri
- Kimyasal, fiziksel ve ekonomik kaynaklı gıda güvenliği tehlikeleri
- Gıda güvenliği planı oluştururken atılması gereken ilk adımlar
- Gıda güvenliği planları için kaynaklar
- Tehlike analizinde ve önleyici kontrollerde kararlılık
- Süreçlere ilişkin önleyici kontroller
- Gıda alerjenlerine ilişkin önleyici kontroller
- Sağlığa ilişkin önleyici kontroller
- Tedarik zincirine ilişkin önleyici kontroller
- Denetim ve geçerli kılma prosedürleri
- Kayıt tutma prosedürleri
- Geri çağırma planı
- FSPCA yönetmeliğine genel bakış
Seminer Alanında Lider Bir Şirket ile PCQI Unvanına Hak Kazanın
Profesyonel seminerlerde uluslararası bir lider olarak, bir önleyici kontrol uzmanı olmanın gerekliliklerine ve FDA onaylı standartlaştırılmış müfredatına ilişkin rakipsiz bir deneyim sunuyoruz.
Bu seminer, PCQI unvanını edinmek isteyen aşağıdaki kişilere yönelik geliştirilmiştir:
- Gıda güvenliği genel müdürleri/genel müdür yardımcıları
- Bakım müdürleri
- Üretim sorumluları
- Üretimdeki yöneticiler
- Sağlık sorumluları
- Fabrika/tesis müdürleri
- Kalite güvence koordinatörleri ve müdürleri
- Güvenlik müdürleri
- Eğitim sorumluları
- Baş teknisyenler
- Ambalajlama sorumluları ve müdürleri
- Mevzuat uzmanları
Ön koşullar
Bu seminere katılan kişilerin GMP’ler ve HACCP konularında bilgi sahibi veya gıda güvenliği sistemlerinde deneyimli olmaları önerilir. Seminerin sanal katılımcılarının İnternet’e bağlı bir bilgisayara ve bir telefona sahip olmaları gerekir.
Seminer Bilgileri
Süre: 2,5 gün
Akreditasyon: FSPCA, AFDO
Sunduğumuz seçenekler: Yüz yüze, eğitmen eşliğinde sanal (online) seminer
Semineri başarıyla tamamlayan katılımcılar, AFDO tarafından verilen resmi FSPCA PCQI belgesinin sahibi olurlar.
Önleyici kontrol uzmanı (PCQI) seminerimiz hakkında daha fazlasını öğrenmek için bizimle bugün iletişime geçin.
Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No: 95, İş İstanbul Plaza A Girişi, Güneşli,
, 34209,
İstanbul,
Türkiye