Skip to Menu Skip to Search BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN Turkey WEB SİTESİ VE DİLLER Skip to Content

SGS’den gıda güvenliği ve gıda hijyeni semineri (ileri seviye): Bir catering işletmesinde gıda güvenliğini ve hijyenini yönetebilmek için gerekli bilgi ve becerileri edinin.

COVID-19’a İlişkin Bilgi ve Kontroller Dahil Edilerek Güncellendi

Bu seminer, gıda hijyenini en üst düzeyde tutan bir catering işletmesinin nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda gıda güvenliğine ve gıda hijyenine ilişkin gerekli bilgi ve becerileri kazandırır ve işletmenin faaliyet gösterdiği ülkenin gıda güvenliği yönetmeliklerine uygunluğunu sağlar. Gıda işleme ekibinin yönetimi ve COVID-19 riskinin azaltılmasıyla ilgili yönetim teknikleri gibi konuları kapsar.

Bu seminerde neler öğreneceksiniz?

Bu semineri tamamladığınızda: aşağıdaki konuları yapabilirsiniz:

  • Catering işletmelerinde gıda güvenliğinin ve gıda hijyeninin nasıl yönetildiğini öğrenin
  • Yasal gıda güvenliği gerekliliklerinin tümü ile uyumluluğun nasıl sağlanacağını kavrayın
  • Hazırlanan tüm gıdaların müşteri tarafından güvenli bir şekilde tüketilebilmesini sağlamak için, gıda işleyicilerinden oluşan ekibinizin nasıl yönetilmesi gerektiğini öğrenin
  • Gıda güvenliği kontrollerini işletme içinde uygulayabilecek, sürdürebilecek ve geliştirebilecek nitelikleri edinin
  • Tüm yöneticilerin gıda güvenliği ve gıda hijyeni ile ilgili sorumluluklarını yerine getirmelerini nasıl sağlayabileceğinizi öğrenin
  • Catering tedarik zincirinde COVID-19 ile ilgili olarak temel risk teşkil eden alanları bilin
  • COVID-19 ile ilgili risklerin azaltılabilmesi için gereken değerlendirme ve yönetim tekniklerini öğrenin

Ön Bilgi

Bu seminere katılan katılımcılar aşağıdakileri yapmalıdır:

  • Bir catering işletmesinin yönetim kadrosunda çalışmalıdır
  • Catering işletmelerindeki olası tehlikeler hakkında bilgi sahibi olmalıdır
  • COVID-19 ile ilgili yürürlükteki ulusal yönergeler ve yasal gereklilikler hakkında bilgi sahibi olmalıdır

Seminer hakkında bilgi

Seminerin süresi: 3 gün veya 24 saat
Veriliş Şekli: Yüz yüze, sanal eğitmen eşliğinde (online)
Akreditasyon: SGS

Seminer Sertifikası

Testi başarıyla tamamlayan katılımcılara “Başarı Sertifikası” verilir. Testte başarısız olan ama semineri baştan sona tamamlamış katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilir.

Neden SGS?

Profesyonel seminer hizmetlerinde lider bir kuruluş olarak, yıllara dayanan global tecrübemizden faydalanarak etkili öğrenme ve gelişme imkanları sunuyoruz. Seminerlerimizi veren uzman kadromuz, profesyonel yolculuğunuzda daima yanınızda olur.

Catering hizmetleri için gıda güvenliği ve gıda hijyeni seminerinde yerinizi ayırtmak için bizimle iletişime geçin.