Skip to Menu Skip to Search BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN Turkey WEB SİTESİ VE DİLLER Skip to Content

Bu seminer Gıda Alerjen Yönetim Sistemleri'ne (FAMS) ve SAS (Service Allérgie Suisse) tarafından geliştirilmiş FAMS ilkelerine bir giriş sağlar.

Bu seminerin amacı katılımcılara SAS kalite etiketiyle tanımlanan malların üretimi için sistem, süreç ve ürün ile ilgili gereksinimleri belirleyen AHA standardı (Allergie, Haut, Asthma) hakkında bir bilgi vermektir. Katılımcılar gıda alerjenleri ve intoleransları, alerjen risk yönetimi, gıda alerjenleri ve intoleransları ile ilgili mevzuat ve etiketleme gereksinimlerini öğrenecektir.

Bu seminer FAMS geliştirilmesi, uygulanması ve yönetimi ile ilgili olan herkes içindir. Başka bir semineri tamamlamayı planlıyorsanız, bu seminer sırasında tetkik becerileri oluşturmak için temel bilgi ve anlayışı edineceksiniz.

Bu seminer, dersler ve workshop çalışmalarından oluşmaktadır.

AHA Gıda Alerjen Yönetimi Semineri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün SGS ile irtibata geçin.