Ne arıyorsun?

SGS AKADEMİ, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KALKINMA PROGRAMI İÇİN EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRDİ

14 Sep 2021
Business Meeting

SGS Akademi Türkiye, KOBİ’lerin ve kalkınma ajanslarının COVID-19'un etkisini azaltmalarına yardımcı olmak için UNDP’ye yönelik eğitimler gerçekleştirdi.

SGS Akademi Türkiye, COVID-19'un insan hakları ve sosyoekonomik etkilerini ele almayı amaçlayan Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen COVID-19 Dayanıklılık ve Müdahale Projesi kapsamında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) için eğitim gerçekleştirdi.

UNDP Türkiye, bu proje sayesinde Türk hükümetini ve özel sektörünü BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SKH'ler) doğrultusunda düşük karbon kapsayıcı ve hak temelli ekonomiye geçme konusunda desteklenmesini hedeflerken, devlet kurumlarına ve KOBİ'lere ekonomik kurtarma politikalarına dayanıklılık merceği uygulamasında rehberlik etmeyi amaçlıyor.

EĞİTİM

SGS Akademi Türkiye, KOBİ'lere ve kalkınma ajanslarına afet risk yönetiminde kapasite geliştirme konusunda eğitim verdi. Etkileşimli metodolojileri kullanan son derece deneyimli eğitmenler, aşağıdaki eğitimleri sundular:

  • Yalın Üretim ve Yönetim Teknikleri
  • Kaizen
  • Endüstri 4.0
  • Risk Yönetimi ve Süreç Yaklaşımı

200'den fazla katılımcı çevrim içi eğitimi 30 günde başarıyla tamamladı. Eğitim, onlara COVID-19'un kırılgan sektörler üzerindeki etkisini azaltma ve sonuçta KOBİ'ler ve kalkınma ajansları arasında kriz yönetimini ve müdahaleyi iyileştirme becerisi kazandırdı.

UNDP HAKKINDA

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), BM'nin değişimi savunan ve insanların daha iyi bir yaşam kurmalarına yardımcı olmak için ülkeleri bilgi, deneyim ve kaynaklara bağlayan küresel kalkınma ağıdır.

Yaklaşık 170 ülke ve bölgede, kalkınma zorluklarını, insani kalkınma ve sürdürülebilirlik olmak üzere çeşitli çözümler ile desteklemekte ve ilgili hedeflere ulaşmakta destek olmaktadır.

UNDP, ülkelerin yardım alması ve bunu etkili bir şekilde kullanmasına yardımcı olur. Tüm faaliyetlerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve insan haklarının korunmasını teşvik eder.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

ÖMER AKYIL

Türkiye Akademi Müdürü

t: +90 212 368 40 00

m: +90 535 262 38 78

SGS HAKKINDA

Biz SGS’yiz - dünyanın lider gözetim, test ve belgelendirme kuruluşu. SGS kalite ve doğruluk konusunda küresel bir referanstır. Müşterilerimize, 93.000’den fazla çalışanımız, dünya geneline yayılmış olan 2.600’den fazla ofis ve laboratuvar ağımızla daha iyi, daha güvenli ve birbirine daha bağlı bir dünya sağlıyoruz

Haberler ve içgörüler

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

  • SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş.

Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No: 95, İş İstanbul Plaza A Girişi, Güneşli,

, 34209,

İstanbul,

Türkiye