Ne arıyorsun?

SGS ÇEVRE LABORATUVARI TS EN ISO/IEC 17025 STANDARDI’NA GÖRE AKREDİTE EDİLMİŞTİR

07 Sep 2016
World Map Showing Connections 1600px

SGS Çevre Laboratuvarı’nın çevre endüstrisine özel su ve toprak numune alımı ve analiz konularında TÜRKAK koşullarını sağlayarak Türkiye Akreditasyon Kurumu’nca (TÜRKAK) resmen kabul edildiğini bildirmekten memnuniyet duyarız. Uygunluk teyit belgelerinin güvenilirliğini ve geçerliliğini desteklemek amacıyla oluşturulmuş bir kalite altyapısı olan bu akreditasyon, SGS’nin daima mümkün olan en iyi sonuçları müşterilerine sunma konusundaki bağlılık taahhüdünü de desteklemektedir. Bu akreditasyon sayesinde SGS, hem çevre hem de iş sağlığı ve güvenliği ölçüm alanına girmeyi başarmıştır.

http://www.turkak.org.tr/pdf/AB1077T.pdf?r=9277293bd5f84b9c93a0b6ce58ad3886

SGS Kocaeli Çevre Laboratuvarı, belgeyi almaya hak kazanır kazanmaz T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Laboratuvarı yeterlilik belgesi başvuru sürecini de hızlı adımlarla ilerletmektedir. SGS, gerek ülke içi gerek Türkiye dışında da çevre analiz ve iş sağlığı ve güvenliği ölçüm hizmetleri ile çevre endüstrisinin büyüyen ihtiyaçlarına hizmet sunmada ilk uluslararası laboratuvar olarak stratejik bir konuma gelmeyi hedeflemektedir.

SGS Kocaeli Çevre Laboratuvarı SGS’nin benzersiz global laboratuvar ağının kilit parçalarından birini oluşturmaktadır ve yeni bir alan olan ÇEVRE laboratuvar sektörüne de girmiş bulunmaktadır.

Çevre Laboratuvarı ve SGS’nin diğer çevre hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://www.sgs.com.tr/tr-TR/Environment.aspx sayfasını ziyaret ediniz.

SGS HAKKINDA

SGS dünyanın lider gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşudur. Kalite ve doğrulukta küresel bir referans olarak tanınan SGS dünya genelinde 1.800 ofis ve laboratuvardan oluşan bir ağda 85.000 ’den fazla çalışanı ile hizmet vermektedir.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

  • SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş.

Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No: 95, İş İstanbul Plaza A Girişi, Güneşli,

, 34209,

İstanbul,

Türkiye