Ne arıyorsun?

SGS ANKARA MADEN VE JEOKİMYA LABORATUVARI’NIN ISO/IEC 17025 GEREKLİLİKLERİNE UYGUNLUĞU IAS TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞTİR

06 May 2015
World Map Showing Connections 1600px

SGS Ankara Maden ve Jeokimya Laboratuvarı maden endüstrisine özel spesifik test metotlarında ISO/IEC 17025 standardı gerekliliklerini yerine getirdiğinin Uluslararası Akreditasyon Servisi (IAS)’nce resmen kabul edildiğini bildirmekten memnuniyet duymaktadır. ISO/IEC 17025’e uygunluk, tanımlanmış test kapsamı çerçevesinde teknik yetkinliği ve laboratuvarın kalite yönetim sistem faaliyetlerinin olduğunu göstermektedir. Bu başarı, SGS’nin daima mümkün olan en iyi sonuçları müşterilerine sunma konusundaki bağlılığının bir taahhütüdür.

Ankara Maden ve Jeokimya Laboratuvarı, Batı Asya ve Doğu Avrupa’daki maden sanayisinin büyüyen ihtiyaçlarına hizmet sunmada stratejik bir konumdadır. AAS, ICP-AES, fire assay, BLEG, LECO ile karbon ve sülfür, klasik titrasyon, arama-araştırma faaliyetleri için gerekli tam kapsamlı yaş kimya metodları, maden geliştirme ve ticari analizlerle benzersiz analitik hizmetleri gerçekleştirmek için son teknoloji ürünü ekipmanlarla donatılmış olan laboratuvarın günlük numune işlem kapasitesi 1.000’in üzerindedir. Yüksek kalite standartlarını benimseyen profesyonel kadrosu doğru, tekrar edilebilir ve zamanında veri temin eden prosedür mükemmeliyetini benimser. Laboratuvar SGS’nin benzersiz global laboratuvar ağının kilit parçalarından birini oluşturmakta ve diğer SGS hizmetlerine geçiş kapısı olarak çalışmaktadır.

SGS dünyanın dört bir yanında yeraltı madenciliği, enerji mineralleri ve gübre sektörü için sürdürülebilir jeokimyasal analizler, rezerv hesaplamaları, mineraloji, metalürji, mühendislik hizmetleri, ileri sistemler, su arıtma ve ticari hizmetler de dahil olmak üzere geniş bir entegre hizmetler yelpazesi sunmaktadır. Bunlar ve SGS’nin diğer hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.sgs.com.tr/mining sayfasını ziyaret ediniz.

SGS HAKKINDA

SGS dünyanın lider gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşudur. Kalite ve doğrulukta küresel esasta bir referans olarak tanınmaktadır. Dünya genelinde 1650 ofis ve laboratuvardan oluşan bir ağda 80.000’den fazla çalışanımız bulunmaktadır.

 

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz:

 

 Emre Ekizoğlu

 

Türkiye Maden ve Metalürjik Ürünler Bölüm Müdürü

Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No: 95 İş İstanbul Plaza Güneşli, İstanbul

 

Teefon: +90 533 205 66 53

E-mail: emre.ekizoglu@sgs.com

 

Nazlı Hatipoğlu

Ankara Maden ve Jeokimya Laboratuvar Müdürü

 

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi Orhan Işık Cad. No:11 Sincan, Ankara

 

Telefon: +90 533 020 21 49

 

E-posta: nazli.hatipoglu@sgs.com

Egidijus Jokubauskas

 

Vice President, Eastern Europe & Middle East

 

SGS Minerals Services

 

18 Andropova Prospect (Bldg 7) Moscow, Russian Federation 115432

 

Telefon: +7 495 775 44 55

 

E-mail: egidijus.jokubauskas@sgs.com

Russ Calow

 

Vice President, Global Geochemistry

 

SGS Minerals Services

185 Concession Street, PO Box 4300 Lakefield, Ontario, Canada K0L 2H0

 

Telefon: +1 705 652 2018

 

E-mail: russ.calow@sgs.com

 

Haberler ve içgörüler

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

  • SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş.

Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No: 95, İş İstanbul Plaza A Girişi, Güneşli,

, 34209,

İstanbul,

Türkiye